‘Stil Verzet’ uitgesteld voor onbepaalde tijd

Helaas is op 23 februari de lockdown opnieuw verlengd, waardoor het voor ons op dit moment niet mogelijk is om te repeteren. Daarnaast is op dit moment niet te verwachten dat de theaters op korte termijn weer volledige open zullen zijn.

Wij hebben tot onze spijt dan ook moeten besluiten om het tweede deel van ons jubileum-tweeluik, Stil Verzet, voor onbepaalde tijd uit te stellen. Het is zeker de bedoeling dat deze voorstelling op een later moment gespeeld wordt, maar onder de huidige omstandigheden kan een nieuwe datum nog niet worden bepaald.

Iedereen die al kaarten voor Stil Verzet gekocht had via onze website, heeft hierover per e-mail bericht gehad. Dit uitstel wordt verwerkt als een annulering en hierdoor komen uw gereserveerde kaarten te vervallen. Wij hopen dat u het bedrag van uw kaarten wil doneren om zo onze vereniging in deze moeilijke periode te ondersteunen. Geld terug of een tegoed-voucher is uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie hierover vindt u op deze pagina. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons per e-mail bereiken via kaartverkoop@westendhoorn.nl. LET OP: de servicebalie van Schouwburg Het Park kan u niet helpen bij kaarten die u via ons gekocht heeft.

Wij hopen dat u in goede gezondheid mag blijven verkeren en vertrouwen erop dat er weer een moment komt waarop wij u bij onze voorstellingen mogen ontmoeten!

  • 24 februari 2021
  • Nicky Dekker