Backstage blog

Backstage Vlog: Decor Wat Zien Ik?!

De decorploeg heeft de afgelopen paar maanden trouw elke zaterdag gewerkt aan het decor van Wat Zien Ik?! In deze vlog van Sylvia zie je een voorproefje van wat ze allemaal hebben gemaakt.
Lees verder
Terry  

‘Je doet gewoon alsof’

Rik Adema speelt Zorro. Een meesterlijke rol met veel zang, dans, acteren, schermen en andere stunts: ga er maar aan staan! Gisteren, anderhalve week voor de voorstelling, vroeg iemand mij “Hé Rik! Begin je al zenuwachtig te worden?” Ik reageer met: “Zenuwachtig? Nee natuurlijk niet!” Het is een antwoord dat je net zo makkelijk geeft als; “Ja goed! Met jou?”. Maar ondertussen. Alles zit in mijn hoofd. De opkomsten, de teksten, de noten, de choreografie van het dansen en die van het schermen. En toch, wat als de zenuwen er wel inschieten en ik daardoor dingen vergeet? Ik kende ooit…
Lees verder

Schildercommissie: de eindsprint!

In deze backstage blog van Sylvia (hoofd van de schildercommissie), zie je de eindsprint van de decor- en schildercommissie! Op een wel héél bijzondere avond … …
Lees verder

‘Waar stopte Luisa en begon Daphne?’

In deze Backstage blog vertelt Daphne over het neerzetten van haar rol Luisa, de jeugliefde van Zorro. Ik kijk in de spiegel. Schraap mijn keel, span en ontspan mijn spieren en maak mijn gewrichten los. Ik heb me nog nooit zo fit gevoeld als nu. Er valt een deken van kalmte over me heen. Ik ben er klaar voor. En ik zet mijn lied in. Voor de 1000e keer. Het afgelopen jaar is bizar geweest. Hogere pieken dan ik voor mogelijk gehouden had, maar ook diepe dalen. Nog nooit hield ik zoveel van ‘mijn’ Westend. De vereniging die mij sterk…
Lees verder