Wat is Westend Junior

Westend junior is de jeugdgroep van Musicalvereniging Westend. Opgezet vanuit de droom om jongeren jaar een plek te geven in de amateurmusicalwereld en gedreven door de gedachte onze passie voor (musical) theater door te geven aan de volgende generatie. Met producties als Peter Pan, Beauty and the Beast en Littje Mermaid is Westend Junior inmiddels niet meer weg te denken uit de amateurmusicallandschap van de regio Hoorn (lees hier meer over het ontstaan van de groep).

De productie voor het komende seizoen is op dit moment nog niet bekend. Onze junioren zijn wel in actie te zien tijdens het Kunst&Cultuur weekend (5 september) in theater Het Pakhuis.

In verband met de huidige Coronasituatie nemen wij alle voorzorgen bij de repetities en tijdens de voorstellingen en houden wij ons strikt aan de RIVM-normen. Voor meer informatie kijk op www.westendjunior.nl/anderhalvemeter

Meedoen staat open voor jongeren van 9 tot 16 jaar* (jongeren van 16 jaar en ouder kunnen al lid worden van “groot” Westend). We repeteren wekelijks op de maandagavond van 18:00 – 20:00 in wijkcentrum “de grote Waal”. Het deelnamebedrag voor dit seizoen bedraagt € 210,– (jeugd-lidmaatschap Westend inclusief repetitiemateriaal). Aanmelden uitsluitend schriftelijk via het aanmeldformulier. Lees ook het huishoudelijk reglement.

Westend Junior spant zich in om de kinderen een veilige omgeving te bieden. Lees hierover meer via deze link.

*) Westend streeft er naar open te staan voor alle jongeren met een passie voor theater. Wij zijn als amateurvereniging echter beperkt in onze mogelijkheden tot het bieden van extra begeleiding. Neem bij twijfel contact met ons op om teleurstelling te voorkomen.