Wat is Westend Junior

Westend junior is de jeugdgroep van Musicalvereniging Westend. Opgezet vanuit de droom om jongeren jaar een plek te geven in de amateurmusicalwereld en gedreven door de gedachte onze passie voor (musical) theater door te geven aan de volgende generatie. Na vier zeer succesvolle producties is Westend junior niet meer weg te denken uit de amateurmusical landschap van de regio Hoorn (lees hier meer over het ontstaan van de groep).

Dit seizoen viert Westend haar 40-jarig jubileum. Hiermee staat ook het junior seizoen in het teken van het jubileum. De junioren spelen mee in de twee jubileum producties in november 2019 en mei 2020. (De junioren hebben dit jaar in mei dus geen eigen productie)

Meedoen staat open voor jongeren van 9 tot 16 jaar* (jongeren van 16 jaar en ouder kunnen al lid worden van “groot” Westend). We repeteren wekelijks op de maandagavond van 18:00 – 20:00 in wijkcentrum “de grote Waal”. Het deelnamebedrag is € 205,– (jeugd-lidmaatschap Westend plus bijdrage repetitie materiaal). Aanmelden uitsluitend schriftelijk via het aanmeld formulier. Lees ook het huishoudelijk reglement. *) Westend streeft er naar open te staan voor alle jongeren met een passie voor theater. Wij zijn als amateur vereniging echter beperkt in onze mogelijkheden tot het bieden van extra begeleiding. Neem bij twijfel contact met ons op om teleurstelling te voorkomen.