Wat is Westend Junior

Westend junior is de jeugdgroep van Musicalvereniging Westend. Opgezet vanuit de droom om jongeren jaar een plek te geven in de amateurmusicalwereld en gedreven door de gedachte onze passie voor (musical) theater door te geven aan de volgende generatie. Met producties als Peter Pan en Beauty and the Beast is Westend Junior inmiddels niet meer weg te denken uit de amateurmusical landschap van de regio Hoorn (lees hier meer over het ontstaan van de groep).

Dit seizoen speelt Westend Junior de musical “De Kleine Zeemeermin”, een Disney musical naar het beroemde sprookje van Hans Cristian Andersen. In verband met de huidige Corona situatie zullen de junioren dit seizoen niet in mei spelen. De exacte datum wordt later nog bekend. Bij de repetities en tijdens de voorstellingen nemen wij alle voorzorgen en houden ons strikt aan de RIVM normen. Voor meer informatie kijk op www.westendjunior.nl/anderhalvemeter

Meedoen staat open voor jongeren van 9 tot 16 jaar* (jongeren van 16 jaar en ouder kunnen al lid worden van “groot” Westend). We repeteren wekelijks op de maandagavond van 18:00 – 20:00 in wijkcentrum “de grote Waal”. Het deelnamebedrag voor dit seizoen bedraagt € 210,– (jeugd-lidmaatschap Westend inclusief repetitie materiaal). Aanmelden uitsluitend schriftelijk via het aanmeld formulier. Lees ook het huishoudelijk reglement.

Westend Junior spant zich in om de kinderen een veilige omgeving te bieden. Lees hierover meer via deze link.

*) Westend streeft er naar open te staan voor alle jongeren met een passie voor theater. Wij zijn als amateur vereniging echter beperkt in onze mogelijkheden tot het bieden van extra begeleiding. Neem bij twijfel contact met ons op om teleurstelling te voorkomen.