Kaartverkoop Urinetown gestart!

Kaartverkoop Urinetown gestart!

Op 26 en 27 november 2022 spelen we in de kleine zaal van Het Park met de satirische musical Urinetown! Wat heerlijk om na al die prachtige maar zware stukken, nu een komisch stuk te mogen spelen met een diepere onderlaag. 

Over Urinetown

Welkom bij Urinetown – niet de plaats, natuurlijk, maar de musical. In een wereld waar water schaars is, zijn privé-toiletten afgeschaft en moet iedereen betalen om zijn behoefte te doen. Bobby Goud is het zat, en spoort het volk aan om in opstand te komen tegen het bedrijf dat deze toiletten beheert. Waar hij echter geen rekening mee heeft gehouden, is dat dat hij als een blok zou vallen voor de charmante Lot. En laat dat nou net de dochter zijn van de toiletten-beheerder…

Urinetown neemt u mee in een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Een komische musical vol satirische humor, over hedendaagse maatschappelijke zaken die ons allemaal raken.

Bestel nu uw kaarten via www.hetpark.nl. Let op: er wordt dit jaar gespeeld met twee verschillende casts. Lees er hier meer over. 

  • 1 juli 2022
  • PR Westend