‘De Kleine Zeemeermin JR’ op 3 en 4 juli in Het Park

“Ik wil eens zien waar de mensen zijn.
Ik wil eens zien hoe die mensen dansen…”

Kent u het nog? Het verhaal van de zeemeermin Ariël die ervan droomt om bij de mensen te zijn en met haar prins te kunnen dansen? Op 3 en 4 juli presenteert Westend Jr. de Disney-musical ‘De Kleine Zeemeermin JR’ in Schouwburg Het Park.

Oorspronkelijk zouden we dit sprookje in december 2020 op de planken brengen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Zodra het weer mocht in mei, hebben we de repetities hervat. De jongeren zijn nu hard bezig de laatste teksten en danspasjes te oefenen, terwijl hun ouders en andere vrijwilligers zich buigen over de uitdagende kostuums en decorstukken. Maar regisseur Ineke de Geus weet zeker dat iedereen op tijd klaar is om weer te gaan genieten in het theater!

Deze spetterende voorstelling is twee keer te zien in de grote Hamletzaal: op zaterdag 3 juli om 19:30 en op zondag 4 juli om 14:00. Kaarten zijn te koop bij Schouwburg Het Park (www.hetpark.nl of telefonisch: 0229-291000). Kaarten voor de voorstellingen van december 2020 zijn omgezet naar kaarten voor 3 of 4 juli. Heeft u als kaarthouder geen bericht ontvangen hierover? Neem dan contact op via servicebalie@hetpark.nl.

  • 15 juni 2021
  • Nicky Dekker