Commissies

De commissies zijn ontzettend belangrijk voor Westend. Binnen de commissies werken leden met vereende krachten aan verschillende aspecten gerelateerd aan de vereniging zelf, zoals fondsenwerving, of aan productiegerelateerde zaken zoals decor en kleding. Ieder lid draagt actief bij aan één of meer commissies.

 

DECOR

‘Ik kijk kritisch’

De decorcommissie verzorgt alle voor de productie benodigde decors. Van ontwerp tot bouw, van zagen en timmeren tot schilderen – deze commissie heeft het allemaal in huis.

v.l.n.r.: René, Sylvia (hoofd schilderen), Peter, Robin, Ruud

 

KLEDING

‘Dat zou fijn zijn’

De kledingcommissie zorgt ervoor dat alle spelers mooi aangekleed zijn. De meeste kleding wordt gehuurd of geleend, maar ook de naaimachine komt regelmatig om de hoek kijken.

v.l.n.r.: Samantha, Romée (hoofd), Ilse, Ellen

 

REKWISIETEN

‘Koop bij mij’

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De rekwisietencommissie verzorgt alle rekwisieten die nodig zijn voor de voorstelling. Meubilair, bierglazen in de kroeg, koopwaar op de markt… En als echte koopjesjagers altijd binnen het budget.

v.l.n.r.: Annette, Lideke (hoofd), Thomas

 

KAP & GRIME

‘Hij kan niet zonder mij’

Bewaren

Bewaren

De commissie Kap & Grime zorgt voor de mooie hoofden tijdens de voorstelling. De speciale theatermake-up (grime) en de negentiende-eeuwse kapsels vormen voor hen geen probleem.

v.l.n.r.: Sjors, Joyce (hoofd)

 

PR

‘Tafels vol taart’

Bewaren

De PR-commissie verzorgt de hele PR rondom de productie en de vereniging. Offline en online laten wij van ons horen, bijvoorbeeld via Facebook en Instagram.

v.l.n.r.: Nicky (hoofd), Nina, Marleen, Floris (hoofd), Marlou, Joyce, Sylvia

 

SPONSORING

[foto volgt]

Deze commissie draagt zorg voor sponsor- en fondsenwerving (inclusief de verkoop van advertenties in het programmaboekje). Wilt u ook een bijdrage leveren? Kijk dan op deze pagina.

Commissieleden: Lara (hoofd), Joryne

 

LOTERIJ

‘Pikken wat je pakken kan, man’

Deze leden verzorgen de loterij die in de pauze van de voorstellingen wordt gehouden. Prijzen verzamelen, coördinatie van de lotenverkoop door de leden en het klaarmaken en beheren van de prijzentafel: het hoort er allemaal bij.

v.l.n.r.: Marlou, Tineke, Nicoletta (hoofd)

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren