Westend opent Cultuurjaar

Tijdens het afgelopen weekend heeft Westend zich van haar beste kant laten zien tijdens de opening van het Cultuurjaar in Hoorn. Zowel tijdens de opening op 1 september als tijdens de jaarlijkse Kunst- en Cultuurmarkt op zondag waren we goed vertegenwoordigd.

 

Op vrijdagavond trad Westend op in de Grote Kerk. Per keer konden er ongeveer 40 bezoekers naar binnen. Door de massale belangstelling ontstond al gauw een lange wachtrij buiten de kerk. De wachtende bezoekers werden daar vermaakt door een groep volwassenen en junioren van Westend die nummers uit Oliver! zongen. Dat mondde al gauw uit in een miniconcert waarbij ook nummers uit eerdere musicals als Aladdin Jr., Petticoat en zelfs Ciske de Rat de revue passeerden.

Eenmaal binnen in de kerk werd het publiek getrakteerd op een gevarieerd schouwspel van korte voordrachten. Romée, Lideke en Marlou zongen met veel passie delen van het nummer ‘Libertad’ uit de musical Zorro. Het was zo’n daverend succes dat de voorstelling spontaan een extra keer werd herhaald.

 

Op zondag stonden we traditiegetrouw op de Cultuurmarkt op de Gedempte Turfhaven. Een grote groep leden, opnieuw ondersteund door de junioren, maakte het Hoornse publiek enthousiast voor onze voorstellingen. Flyers verzamelen, kaarten kopen, schminken, smullen van echte Oliver!-cupcakes… Het kon allemaal! Met de actie ‘Raad hoeveel spekkies er in de vaas zitten’ konden bezoekers een gratis kaartje voor onze show winnen. Er waren drie bezoekers die het juiste aantal van 68 goed geraden hebben, zodat we zelfs moesten loten om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

    

 

Heeft u de opening van het Cultuurjaar gemist? Geen probleem, u kunt nog kaarten kopen! Ga daarvoor naar kaartverkoop.

Bewaren

Bewaren

  • 3 september 2017
  • Nicky Dekker