Wij spelen door: De Kleine Zeemeermin Jr in november ’20 en Stil Verzet in mei ’21

Het leek zo mooi: op 4 en 5 mei 2020, exact 75 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, zou Westend de gloednieuwe Nederlandse musical Stil Verzet spelen. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten en moesten we de voorstellingen naar november verplaatsen. We hebben nu besloten om Stil Verzet niet deze winter, maar in mei 2021 op de planken te brengen.

 

Het stuk gaat immers over de gebeurtenissen in Hoorn rondom de bevrijding en gevoelsmatig hoort dat thuis in de herdenkingsmaand. Dat vonden de spelers ook, en dat is dus wat we gaan doen! In mei 2021 vieren we samen de 76 jaar die we dan in vrijheid hebben mogen doorbrengen. Had u al kaartjes gekocht voor Stil Verzet? Dan nemen we in de komende maanden contact met u op over de mogelijkheden.


De Kleine Zeemeermin

Blijft het toneel dan leeg op 21 en 22 november? Nou nee hoor! Onze junioren zijn namelijk keihard aan het repeteren voor de spetterende musical ‘De Kleine Zeemeermin Jr’. De afgelopen jaren speelden zij al ‘Peter Pan: Het echte verhaal’ en ‘Belle en het Beest Jr’ in de kleine zaal van Schouwburg Het Park. Dit jaar pakken zij nog groter uit en kunt u voor het eerst van Westend Junior genieten in de grote Hamletzaal – natuurlijk coronaproof! Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar via Schouwburg Het Park.


Verrassing

Uiteraard zitten de spelers van 16 jaar en ouder in de tussentijd niet stil. We zijn namelijk bezig met een nieuw project om lekker te blijven genieten van het samen musical maken. De resultaten daarvan presenteren we natuurlijk graag aan ons trouwe publiek. Wat het precies wordt? Dat houden we nog even geheim. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor meer details!

  • 30 september 2020
  • Nicky Dekker