Posterpresentatie “Verzet op zolder”

Posterpresentatie “Verzet op zolder”

27 mei 2019

Hoorn,

Afgelopen maandag was een bijzonder moment voor de leden van Westend. Voor de eerste keer zagen zij de poster van hun nieuwe productie: “Verzet op Zolder”.

Het maken van de poster was dit jaar een extra grote uitdaging. De musical is geheel nieuw geschreven voor de vereniging, dus ook voor de poster was er nog geen houvast. De hulp werd ingeschakeld van reclame- en media-adviesbureau Abovo Media. Zij hebben in samenwerking met het PR-team van Westend deze poster ontworpen. 

Daphne de Groot, hoofd van de PR-commissie: “Onze jubileumeditie verdient natuurlijk een poster en flyer die het eer aan doet. Daarom zijn we een (gesponsorde) samenwerking aangegaan met Abovo Media, die de vormgeving van onze communicatiemiddelen op zich heeft genomen. We zijn ontzettend blij met deze prachtige bijdrage van het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland.”

Traditiegetrouw werd de onthulling van de poster gevierd met een grote taart. Voorzitter Shirley Breuren kreeg de grote eer om de taart aan te snijden. 

Het startschot van een bijzonder productiejaar.

  • 31 mei 2019
  • Daphne de Groot