Geef je op voor de open avond van 31 januari 2022!

Houd je van zingen, acteren, dansen en lijkt het je te gek om in de grote zaal van Schouwburg Het Park of op een andere mooie locatie in West-Friesland te spelen? Musicalvereniging Westend is ontzettend blij dat er weer gerepeteerd mag worden en is op zoek naar nieuwe leden van 16 jaar en ouder.

Op het moment is de vereniging bezig met de voorstelling Stil Verzet, dat zich afspeelt in Hoorn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er wordt met name gezocht naar mannen van 16 jaar en ouder, maar ook vrouwen zijn nu na een jarenlange wachtlijst weer welkom.   

Ben jij benieuwd hoe het er tijdens een repetitie aan toe gaat? De open avond vindt plaats op 31 januari om 20.00 uur in de Grote Beer 3 te Hoorn. Geef je op door een mailtje te sturen naar secretaris@westendhoorn.nl. Let op: het kunnen tonen van een QR-code & ID én het dragen van een mondkapje zijn vanuit de overheid verplicht.

Over Westend

Westend is een groep van 40 enthousiaste leden (indien nodig aangevuld met een kindercast) die elk jaar een prachtige productie op de planken zet. Tijdens een Westend-jaar ontwikkel je creatieve skills zoals zang, dans en toneel, maar ben je ook actief in een van de commissies (decor, kleding, sponsoring, PR, etc.).

  • 24 januari 2022
  • Daphne de Groot