Wat is Westend Junior

Westend junior is de jeugdgroep van Musicalvereniging Westend. Opgezet vanuit de droom om jongeren jaar een plek te geven in de amateurmusicalwereld en gedreven door de gedachte onze passie voor (musical) theater door te geven aan de volgende generatie. Na drie zeer succesvolle producties is Westend junior niet meer weg te denken uit de amateurmusical landschap van de regio Hoorn (lees hier meer over het ontstaan van de groep).

In 2018 speelt Westend Junior de prachtige productie “Peter Pan – het échte verhaal“.
Mis het niet – koop nu uw kaarten!

Meedoen staat open voor jongeren van 9 tot 16 jaar* (jongeren van 16 jaar en ouder kunnen al lid worden van “groot” Westend). We repeteren wekelijks op de maandagavond van 18:00 – 20:00 in wijkcentrum “de grote Waal”. Het deelnamebedrag is € 195,– (€180,– jeugd-lidmaatschap Westend + € 15,– repetitie materiaal). Aanmelden uitsluitend schriftelijk via het aanmeld formulier. Lees ook het huishoudelijk reglement.

*) Westend streeft er naar open te staan voor alle jongeren met een passie voor theater. Wij zijn als amateur vereniging echter beperkt in onze mogelijkheden tot het bieden van extra begeleiding. Neem bij twijfel contact met ons op om teleurstelling te voorkomen.